Оголошення про безпосередній продаж активів АТ «БАНК БОГУСЛАВ» згідно оновленого переліку та за ціною, зниженою з 22.04.2019 року на 35 відсотків

23.04.2019

Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ «БАНК БОГУСЛАВ» (далі – Уповноважена особа ФГВФО), керуючись статтею 51 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», «Положенням щодо організації продажу активів (майна) банків, що ліквідуються», затвердженого Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 24 березня 2016 року №388 та Рішенням Комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 22 серпня 2018 року №1935 «Про затвердження умов продажу активів АТ «БАНК БОГУСАВ» оголошує про безпосередній продаж активів АТ «БАНК БОГУСЛАВ» згідно оновленого переліку та за ціною, зниженою з 22.04.2019 року на 35 відсотків, оціночна вартість яких, за кожним окремим активом на день продажу, не перевищує 10 мінімальних заробітних плат.

Перелік активів (основні засоби) наведено в Додатку 1, який містить найменування та початкові ціни продажу, та на сайті АТ «БАНК БОГУСЛАВ» http://bankboguslav.com.ua/ogoloshennya-pro-bezposeredniy-prodazh-aktiviv-at-bank-boguslav-zgidno-onovlenogo-pereliku-ta-za-tsinoyu-znizhenoyu-z-22-04-2019-roku-na-35-vidsotkiv

Для придбання основних засобів шляхом безпосереднього продажу, потенційним покупцям необхідно попередньо зв’язатись з відповідальним працівником Банку Немировською Тетяною Миколаївною за тел.: (044) 454-01-74, адреса електронної пошти: [[email protected]] та оформити заявку для ознайомлення з майном.

Ознайомитись  з заявленим   майном,  можна з понеділка по п`ятницю (крім неробочих  та святкових днів) з 10.00 до 16.00 (обідня  перерва з 13.00 до  13.45) за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку. Майно, що реалізується знаходиться за адресою: м. Київ, складські приміщення.

 

для фізичних осіб:

1. Паспорт;

2. довідка про присвоєння ідентифікаційного номера (оригінали);

для юридичних осіб:

1.      Копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (або копія свідоцтва про державну реєстрацію), завірена в установленому порядку;

2.      копія статуту, завірена в установленому порядку;

3.      копія рішення/наказу про призначення керівника юридичної особи, завірена в установленому порядку;

4.      копія Свідоцтва платника ПДВ (якщо заявник зареєстрований платником ПДВ), завірена в установленому порядку;

5.      довіреність від юридичної особи на представництво її інтересів, якщо документи подає представник юридичної особи.

У випадку необхідності Банк може вимагати інші документи.

Видача придбаного майна відбуватиметься після повної оплати його вартості та надходження грошових коштів на накопичувальний рахунок АТ «БАНК БОГУСЛАВ».  

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter