ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ ЮРИДИЧНИМ ТА ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ СРІБНИХ МОНЕТ ТА ФУТЛЯРІВ ДО НИХ АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ»

11.01.2020

АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» відповідно до рішення Комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з питань консолідації, управління та продажу майна (активів) банків № 156 від 12 липня 2019 року знизив вартістьсрібних монет банку та футлярів до них, які підлягають безпосередньому продажу юридичним чи фізичним особам, на 60 % (шістдесят відсотків) від початкової, з 11 січня 2020 року.

Продажу підлягають активи, а саме:

     1. срібні монети та футляри до них, оціночна  та балансова вартість яких не перевищує 10 мінімальних заробітних плат на день продажу.

Для придбання активів банку шляхом безпосереднього продажу потенційним покупцям необхідно попередньо зв’язатись з відповідальним працівником Банку: Луценко Ольга Володимирівна за тел. (044) 594-83-27 та написати заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку, на адресу електронної пошти: [email protected] (посилання 1),  після розгляду якої оплатити вартість обраного активу, що оформлюється  рахунком - фактурою та актом приймання-передачі активів.

З переліком можна ознайомитись нижче: 

ПЕРЕЛІК АКТИВІВ (посилання 2)

Ознайомитись з активами, виставленими на безпосередній продаж можна за адресою

м. Київ, вул. Дегтярівська,48

в період з 09.30 до 17.30 з понеділка по четвер, та з 09.30 до 15.30 п’ятниці за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку: Луценко Ольга Володимирівна, тел. (044) 594-83-27, адреса електронної пошти: [email protected].

Придбані активи вивозяться покупцем самостійно з приміщення банку та поверненню не підлягають.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter