ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ АКТИВІВ (МАЙНА) ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА», А САМЕ МОНЕТ З ДОРОГОЦІННИХ МЕТАЛІВ ТА ФУТЛЯРІВ ДО НИХ

17.09.2020

ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ АКТИВІВ (МАЙНА) ПАТ «КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА», А САМЕ МОНЕТ З ДОРОГОЦІННИХ МЕТАЛІВ ТА ФУТЛЯРІВ ДО НИХ

ПАТ "КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА", відповідно до Рішення комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з питань консолідації, управління та продажу майна (акивів) банків №245 від 13.03.2020, знизив вартість монет з дорогоцінних металів та футлярів до них, перелік яких наведеноу Списку (файл для завантаження)на 30 % (тридцять відсотків).

Ознайомитись з майном, виставленим на безпосередній продаж, можна в робочі дні з 10.00 до 16.30 години за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку за номером тел. (050) 142-40-34 , або за електронною адресою: [email protected]. Майно знаходиться за адресою : м. Київ, вул. Сагайдачного, буд. 17.

Для здійснення продажу Уповноважена особа Фонду видає потенційному покупцю, який ознайомився з майном ПАТ КБ "ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА", що підлягає безпосередньому продажу  та має намір придбати таке майно, рахунок-фактуру на оплату майна.

Потенційний покупець оплачує вартість майна та після надходження коштів на накопичувальний рахунок ПАТ "КБ «ФІНАНСОВА ІНІЦІАТИВА" отримує придбане майно за актом прийому-передачі.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно зі складу банку та поверненню не підлягає.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter