12.12.2018

Відбулась Міжнародна науково-практична конференція на тему "Система гарантування вкладів: виклики і погляд в майбутнє" 21 листопада 2018 року в м. Мінськ, Білорусія

Украина мемо общая21 листопада 2018 року у м. Мінськ, Білорусія відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему "Система гарантування вкладів: виклики і погляд в майбутнє", присвячена 10-ій річниці створення Агентства з гарантованого відшкодування вкладів, на якій були висвітлені проблемні питання щодо співпраці та діяльності банківського сектора і системи гарантування вкладів з урахуванням сучасних економічних умов та нових викликів у економічній та правовій сфері. Представляли Україну на цьому заході: директор-розпорядник К.М. Ворушилін, заступник директора-розпорядника В.В. Новіков, директор фінансового департаменту О.В. Нужненко.

В ході конференції було підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво з Агентством з гарантованого відшкодування вкладів Білорусії. Підписання Меморандуму послужить встановленню взаємовигідних  партнерських відносин, забезпеченню комплексної взаємодії та співпраці для обміну досвідом та фахової підтримки між системами страхування депозитів обох країн.





Білорусія мемо