21.01.2015

Оголошення про проведення конкурсного відбору консультантів, експертів або інших фахівців за напрямком "Організація торгів"

На підставі рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) від 15 січня 2015 року (протокол №005/15) розпочато проведення конкурсного відбору радників, аудиторів, юристів та інших осіб до роботи у процесі здійснення уповноваженою особою Фонду тимчасової адміністрації або ліквідації банку за напрямком "Організація торгів".

Особливі умови:

- можливість надання послуги "електронних торгів" та наявність відповідного програмного забезпечення;

- можливість здійснювати масові рекламні заходи щодо продажу активів неплатоспроможних банків з посиланням на інформаційні ресурси Фонду (в тому числі на Інформаційний портал Фонду);

- наявність власної актуальної сегментованої клієнтської бази (потенційних покупців), досвіду проведення торгів (аукціонів) та конкурсів (не менше 2 років) з прикладами організації таких торгів та позитивних відгуків від замовників (оформлених у вигляді рекомендаційних листів з вказанням назви майна, дати та місця продажу).

Заявник, який має намір брати учать у конкурсному відборі, повинен:

відповідати критеріям, визначеним за даним напрямком діяльності у пункті 2 розділу ІІ Положення про порядок залучення уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб радників, аудиторів, юристів та інших осіб до роботи у процесі здійснення тимчасової адміністрації або ліквідації банку, затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду від 23.07.2012 №12, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13.08.2012 за №1364/21676 (далі - Положення);

подати до Фонду заявку на участь у конкурсному відборі за формою згідно з додатком до Положення.

До заявки на участь у конкурсному відборі заявником додаються документи, зазначені у пунктах 8 - 10 розділу ІІ Положення.

Текст Положення розміщено на офіційному сайті Фонду в мережі Інтернет за адресою www.fg.gov.ua/regulatory_activity/acts/.

Прийом заявок на участь у конкурсному відборі починається з 22 січня 2015 року і триває 10 календарних днів.

Адреса, за якою приймаються заявки на проведення конкурсного відбору: 01032, м. Київ, бульвар Шевченка, 33-Б (тел. 38 044 333-35-68).