30.11.2018

ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» розшукує кредиторів банку, включених до сьомої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів

Звертаємо увагу кредиторів ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК», включених до сьомої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів банку, на необхідність надання ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» інформації про відкриті рахунки у банківських установах з метою перерахування коштів, призначених для часткового задоволення вимог кредиторів.

Нагадуємо, що рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 02 березня 2017 року № 807 погоджено збільшення часткового задоволення вимог кредиторів сьомої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» в розмірі 25% від загальної суми сьомої черги.

У зв’язку з цим, уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК» продовжується часткове задоволення вимог сьомої черги кредиторів. Вимоги задовольняються пропорційно до суми вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК».

Додаткова інформація за телефоном +38 (044) 594-63-50 або за адресою ПАТ «УКРБІЗНЕСБАНК»: вул. Хорива 11А, м. Київ, 04071.