07.06.2016

Внесено зміни до умов конкурсу щодо визначення приймаючого банку з метою відчуження йому зобов’язань неплатоспроможного ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»

1. Пункт 12 умов конкурсу щодо визначення приймаючого банку з метою відчуження йому зобов’язань неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ», що гарантуються Фондом гарантування вкладів фізичних осіб, з виплатою премії приймаючим банком при реалізації способу виведення неплатоспроможного банку з ринку, передбаченого пунктом 1 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», затверджених рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 26.05.2016 № 831 (далі – Умови конкурсу) викласти у такій редакції: «12. Конкурсні пропозиції подаються учасниками за формою конкурсної пропозиції, визначеної в Додатку № 2 до цих Умов конкурсу.Конкурсна пропозиція та додатки до неї повинні бути прошиті, пронумеровані та засвідчені уповноваженими особами банку.

Разом з конкурсною пропозицією приймаючий банк має подати письмове зобов’язання щодо прийняття на свою користь зобов’язань неплатоспроможного банку, які гарантуються Фондом, у разі визнання такого банку переможцем конкурсу на визначення приймаючого банку. У разі порушення наданого зобов’язання приймаючий банк зобов’язаний відшкодувати витрати Фонду у фактично понесеному розмірі за необґрунтовану відмову від зобов'язання щодо прийняття на його користь зобов'язань неплатоспроможного банку протягом 7 днів з дня пред’явлення вимоги.».

2. Пункт 20 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «20. У разі надходження до Фонду двох і більше конкурсних пропозицій з однаковим розміром премії, що відповідають найменш витратному способу виведення Фондом неплатоспроможного банку з ринку, переможцем конкурсу з них буде визначено того учасника, конкурсна пропозиція якого передбачає додаткові умови реалізації запропонованого способу виведення неплатоспроможного банку з ринку (строки надання фінансової підтримки тощо), що відповідатимуть найменш витратному способу виведення Фондом неплатоспроможного банку з ринку.».