08.04.2014

07 квітня 2014 року директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Василь Пасічник взяв участь у робочій зустрічі

Директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Василь Пасічник взяв участь у робочій зустрічі з представниками USAID, казначейства США та Програми "Розвиток фінансового сектору" (USAID/FINREP-II).

Під час зустрічі сторони детально обговорили напрями співпраці щодо надання технічної підтримки Фонду з боку Програми "Розвиток фінансового сектору" (USAID/FINREP-II), зокрема з питань підвищення рівня фінансової грамотності громадян, інформування про систему гарантування вкладів, вдосконалення інформаційних технологій Фонду.

Василь Пасічник підкреслив важливість імплементації міжнародного досвіду у сфері ризик-менеджменту в неплатоспроможних банках, що сприятиме ефективному процесу виведення таких банків з ринку.

В свою чергу Стів Гонья, Керівник відділу економічного зростання, запевнив директора-розпорядника у готовності USAID підтримати ініціативи Фонду задля відновлення фінансової стабільності фінансово-економічного сектору та підвищення довіри вкладників до банківської системи держави.