14.11.2017

Представники Фонду гарантування взяли участь у Глобальному симпозіумі з фінансової просвіти в Нью-Делі, Індія

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фото Симпозіум Індія8-9 листопада у м. Нью-Делі (Індія) відбувся міжнародний симпозіум на тему «Впровадження ефективної політики фінансової просвіти у мінливому фінансовому середовищі», організованому департаментом фінансових справ Організації з економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та Резервним Банком Індії.

Цей глобальний симпозіум на високому рівні розглядав такі теми:

Учасники з усього світу включали посадових осіб та експертів з ОЕСР / Міжнародної мережі фінансової просвіти (INFE), міністерств фінансів, центральних банків, органів регулювання та нагляду, державних службовців, міжнародні організації, академічне співтовариство, приватний сектор та неурядові організації.

Від України взяли участь представники проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», Національного банку України та Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

З презентацією про підтримку організаціями партнерами, зокрема Фондом гарантування, НБУ та Міністерством освіти та науки, програм фінансової просвіти виступила Наталія Лозицька - директор з питань фінансової грамотності та зв’язків з громадськістю проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».  Підкреслимо, що Україна була вперше представлена як спікер на заході такого рівня.