16.02.2017

Внесено зміни до умов відкритого конкурсу серед попередньо кваліфікованих осіб, зацікавлених прийняти участь у виведенні АТ «НК БАНК» з ринку у спосіб, передбачений п. 5 ч. 2 ст. 39 ЗУ «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб»

До умов відкритого конкурсу серед попередньо кваліфікованих осіб, зацікавлених прийняти участь у виведенні неплатоспроможного банку ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «БАНК НАРОДНИЙ КАПІТАЛ» з ринку у спосіб, передбачений пунктом 5 частини другої статті 39 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі – Умови конкурсу) внесено такі зміни:

1. Пункт 6 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «6. Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по 28.02.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) за рішенням Фонду гарантування з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строку тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку».

2. Пункт 7 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «7. Конкурсні пропозиції розглядаються (конкурс проводиться) Фондом гарантування у строк по 09.03.2017 включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено рішенням Фонду у разі продовження строків, передбачених пунктом 7 цих Умов відкритого конкурсу».

3. Ці зміни є невід’ємною частиною Умов конкурсу.