24.02.2020

Конкурс на краще відео з питань фінансової грамотності серед студентів вищих навчальних закладів - 2020

В рамках святкування Всесвітнього тижня грошей в Україні – 2020 (Global Money Week – 2020) Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» оголошує конкурс відео-робіт на тему «Фінансова грамотність» серед студентів очної (денної) форми навчання вищих навчальних закладів України (далі – Конкурс). Метою Конкурсу є залучення молоді до поглибленого вивчення фінансових питань, стимулювання творчого мислення і отримання практичних навичок у фінансовій сфері. Створення відео сприятиме розвитку раціональної фінансової поведінки, а також допоможе засвоїти та покращити фінансові знання серед студентів.

До участі в Конкурсі запрошуються індивідуальні учасники та команди-учасники (не більше двох осіб в одній команді), які відповідають вимогам Правил Конкурсу.

Переможці Конкурсу (індивідуальний учасник або команда-учасник) отримають призи (винагороду) від приватного спонсора Конкурсу:

I місце – 12 000 грн.

II місце – 8 000 грн.

III місце – 5 000 грн.

Також учасники Конкурсу можуть бути відзначені за наступними додатковими категоріями:

Відзначені за додатковими категоріями відео-роботи (за їх наявності) також будуть нагороджені призами (винагородою) від приватного спонсора Конкурсу 2 500 грн за відзнаку в кожній із вищезгаданих категорій для індивідуального учасника або команди-учасника.

Учасникам Конкурсу пропонуються такі теми для створення відео-робіт:

Для участі у Конкурсі студентам, визначеним Правилами Конкурсу, з 24 лютого до 15 березня 2020 року (включно) необхідно:

Кожен індивідуальний учасник або команда-учасник має право надати для участі у Конкурсі тільки одну відео-роботу тривалістю не більше 2 хвилин.

Відео-роботи учасників Конкурсу будуть оцінюватись експертним журі з 20 до 25 березня 2020 року (включно).

Всі відео-роботи, допущені Організатором Конкурсу до оцінювання експертним журі, будуть розміщені 19 березня 2020 року на офіційній сторінці Конкурсу на веб-сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за згаданим вище посиланням.

Результати Конкурсу буде оголошено 27 березня 2020 року на офіційній сторінці Конкурсу (finlitvideo.fg.gov.ua) на веб-сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Переможці Конкурсу також отримають повідомлення щодо результатів Конкурсу на електронні адреси, зазначені ними в анкетах учасників Конкурсу.

Детальні умови та Правила Конкурсу за посиланням. Завантажити логотипи Global Money Week можна тут.

З будь-яких питань щодо участі у Конкурсі звертайтесь до Олесі Шніцер, представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за телефоном: (044) 333-36-14 або електронною поштою: [email protected] або до Марини Кулігіної, представника Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» за телефоном: (044) 237-02-10 або електронною поштою: [email protected].