15.07.2020

Пул кредитів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» виставлено на повторні торги

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фондом гарантування вкладів фізичних осіб на 21 липня 2020 року заплановано проведення аукціону з повторного продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК», що сформований переважно з кредитів суб’єктів господарювання. Торги пройдуть на електронному майданчику ProZorro.ПРОДАЖІ.

До складу цього пулу входять права вимоги та майнові права за 987 кредитними договорами укладеними з суб’єктами господарювання, 17 іпотечних кредитів фізичних осіб, 82 кредити фізичних осіб, що забезпечені рухомим майном та іншою заставою, 26 кредитів фізичних осіб без забезпечення, 13 об’єктів нерухомого майна та майнових прав на нерухоме майно, основних засобів, а також дебіторська заборгованість та майнові права за дебіторською заборгованістю.

Початкова ціна лоту GL0N618809 – 837,9 млн. грн.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону з поступовим зниженням ціни впродовж дня. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи.

Детальна інформація про лот та умови участі в аукціоні розміщена на офіційному сайті Фонду за посиланням, а також на сайті ProZorro.Продажі за посиланням.

Докладно ознайомитись з інформацією про активи у складі пулу можна у кімнаті даних в приміщенні банку або у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.