12.10.2020

Вкладники банку «АРКАДА» вже отримали понад 100 млн грн гарантованого відшкодування

ПРЕС-РЕЛІЗ 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжує виплачувати гарантоване відшкодування вкладникам неплатоспроможного АТ АКБ «АРКАДА» в межах 200 000 гривень. Так, за минулий тиждень Фондом було здійснено близько 600 виплат на загальну суму близько 50 млн грн.

Всього з початку виплат станом на 12 жовтня 2020 року вкладники банку «АРКАДА» отримали кошти на суму понад 100 млн грн. За цей час було здійснено більше 1100 виплат.

Нагадуємо, що вкладники неплатоспроможного банку можуть швидко та зручно отримати свої кошти через будь-яке відділення кожного з банків-агентів Фонду, які приєднались до автоматизованої системи: АТ «КРЕДОБАНК», АТ «ПРАВЕКС БАНК», ПАТ «АЛЬФА-БАНК», АБ «УКРГАЗБАНК», ПАТ «ПУМБ», АТ «ТАСКОМБАНК», ПАТ «ІДЕЯ БАНК», АБ «ПІВДЕННИЙ», АТ КБ «ПРИВАТБАНК», ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» та АТ «ОЩАДБАНК». Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до одного із зазначених банків-агентів Фонду з паспортом або іншим документом, що посвідчує особу, та ідентифікаційним номером.

Нагадаємо, що з 11 вересня 2020 року Фонд розпочав виплати коштів вкладникам АТ АКБ «АРКАДА» за договорами банківського рахунку та договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до введення в установу тимчасової адміністрації. А з 29 вересня Фонд перейшов до виплат за договорами банківського вкладу незалежно від закінчення їх строку дії.