22.12.2020

Понад 190 позичальників банку «АРКАДА» подали заяви щодо реструктуризації боргу за іпотечним кредитом

ПРЕСРЕЛІЗ 

Уже понад 190 позичальників АТ АКБ «АРКАДА» висловили бажання скористатися програмою реструктуризації заборгованості за іпотечними кредитами фізичних осіб, запровадженою Фондом гарантування вкладів фізичних осіб. Ця програма дозволяє позичальникам, які мають кредит, забезпечений іпотекою – будинком, квартирою чи іншою нерухомістю – виконати свої зобов’язання перед банком на умовах більш вигідних, ніж ті, що передбачені його кредитним договором. Скориставшись нею, боржник має можливість значно знизити фінансове навантаження та зберегти свою позитивну кредитну історію.

Фонд запрошує й інших сумлінних позичальників банку «АРКАДА», які мають іпотечний кредит і дбають про свою репутацію, взяти участь у програмі реструктуризації та використати надані нею можливості. Адже це суттєво полегшить боржнику виконання взятих на себе зобов’язань. Більше про переваги та умови програми реструктуризації можна дізнатись на сайті Фонду в розділі «Позичальникам», а також із наших попередніх публікацій – за посиланням.

Нагадаємо, що скористатися умовами реструктуризації можуть усі фізичні особи – позичальники банків, які ліквідуються Фондом, в тому числі клієнти банку «АРКАДА», які мають заборгованість за кредитними договорами, забезпеченими іпотекою.

Позичальники банку «АРКАДА» можуть дізнатись про стан кредитної заборгованості, можливість та умови реструктуризації у відділенні банку, що розташоване за адресою вул. Ольгинська, 3, м. Київ. Консультацію з питань реструктуризації також можна отримати, зателефонувавши на «Гарячу лінію» Фонду гарантування вкладів»: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), (044) 333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку) та банку «АРКАДА»: + 380 (044) 254-22-22.