23.03.2021

Складський комплекс для зберігання нафтопродуктів біля міста Дніпра буде виставлено на аукціон 30 березня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні складський логістичний комплекс із приймання, зберігання та відвантаження світлих нафтопродуктів, розташований за 15 км від міста Дніпра, в селищі Партизанське по вул. Заводська, 25 В. Актив належить АТ «Місто Банк», що перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 30 березня 2021 року у системі Prozorro.Продажі, за відкритою і прозорою процедурою.

Складський комплекс має резервуарний парк загальною місткістю 6400 куб м, розрахований на зберігання всіх марок бензинів і дизельного пального. Розрахунковий проєктний вантажообіг – 80 000 тонн на рік.

Перевагами об’єкту є вдале розташування і зручні під’їзні шляхи. Він знаходиться на відстані 0,2 км від траси Дніпро-Київ та 1,3 км від під'їзної залізничної колії до станції Балівка Придніпровської залізниці, а також має власну залізничну гілку (208 м). Комплекс введений в експлуатацію в листопаді 2011 року.  

Стартова ціна лоту – 44,47 млн грн. Торги проходитимуть за англійською моделлю аукціону.

Запрошуємо взяти участь у торгах як юридичних, так і фізичних осіб. Для цього потрібно попередньо зареєструватись у системі ProZоrro.Продажі. Детальна інформація про лот G22N019484 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням. Публічний паспорт активу розміщений на сайті Фонду за посиланням.

Всі кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.




Всі кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.