05.05.2021

Головний офіс «Родовід Банку» в центрі столиці на Подолі буде виставлено на аукціон

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні 5-поверховий офіс АТ «Родовід Банк», розташований в самому серці Києва – на Подолі, а також 203 одиниці обладнання банку, який перебуває в ліквідації. Торги відбудуться 18 травня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Будівля загальною площею 6 077 кв м знаходиться в історичній частині міста – на вулиці Сагайдачного, будинок 17. Поблизу – Поштова площа, старовинний київський фунікулер, Андріївський узвіз і набережна Дніпра. Фасади будівлі виходять на площу та вулицю Сагайдачного. Поруч проходить великий пішохідний потік і трафік автотранспорту. Станція метро «Поштова площа» – в одній хвилині ходьби.

Будівля розташована у відмінному місці для ведення власного бізнесу чи здачі приміщень в оренду, обладнана всіма необхідними для експлуатації комунікаціями. Її можна використовувати за різним функціональним призначенням – як апартаменти, готель, торговельний заклад тощо.

Стартова ціна лоту – 308,69 млн грн. Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро.

Запрошуємо взяти участь у торгах як юридичних, так і фізичних осіб. Для цього потрібно попередньо зареєструватись у системі ProZоrro.Продажі. Детальна інформація про лот G22N019540 та умови участі в аукціоні представлені за посиланням. Публічний паспорт активу розміщений на сайті Фонду за посиланням.

Всі кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами у черговості, передбаченій Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб».