01.06.2021

Продовжено задоволення вимог кредиторів АТ «ВТБ БАНК», включених до четвертої та сьомої черг

Рішенням виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) № 544 від 31 травня 2021 року погоджено збільшення розміру часткового задоволення вимог кредиторів четвертої та сьомої черг реєстру акцептованих вимог кредиторів АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВТБ БАНК» (далі – АТ «ВТБ БАНК») у зв’язку із затвердженням змін до реєстру акцептованих вимог кредиторів «ВТБ БАНК».

З огляду на це уповноваженою особою Фонду на ліквідацію АТ «ВТБ БАНК» продовжується часткове задоволення вимог четвертої та сьомої черг кредиторів. Вимоги задовольняються пропорційно до суми вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів АТ «ВТБ БАНК».

Таким чином, розмір часткового задоволення вимог кредиторів четвертої та сьомої черг реєстру акцептованих вимог кредиторів АТ «ВТБ БАНК» збільшиться до 644 530 121,10 грн (100% від загальної суми вимог четвертої черги) та до 260 777 243,03 грн (20% від загальної суми вимог сьомої черги) відповідно.

Довідкова інформація за телефонами: