20.09.2021

Активи «Місто банку», у тому числі складський комплекс для зберігання нафтопродуктів на Дніпропетровщині, виставлено на аукціон 04 жовтня

ПРЕСРЕЛІЗ   

04 жовтня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу активів АТ «Місто банк», що ліквідується. Одним лотом на повторні торги виставлено права вимоги за кредитними договорами, що укладені з юридичною особою, дебіторська заборгованість та нерухомість – складський комплекс зі зберігання нафтопродуктів біля міста Дніпра.

Нерухомість, що входить до складу лоту, представляє собою складський логістичний комплекс по прийманню, зберіганню та відвантаженню світлих нафтопродуктів, розташований в 15 км від міста Дніпра, в селищі Партизанське по вул. Заводська, 25В.

Складський комплекс має резервуарний парк загальною місткістю 6400 куб м та розрахований на зберігання всіх марок бензинів і дизельного пального. Розрахунковий проєктний вантажообіг – 80 000 тонн на рік.

Перевагами об’єкту є вдале розташування і зручні під’їзні шляхи. Він знаходиться на відстані 0,2 км від траси Дніпро-Київ та, 1,3 км від під'їзної залізничної колії до станції Балівка Придніпровської залізниці, а також має власну залізничну гілку. Комплекс введений в експлуатацію в листопаді 2011 року.

Загальна заборгованість за договорами, включеними до складу лоту (включаючи дебіторську заборгованість), складає 43,4 млн грн. У забезпечення виконання зобов’язань передано, зокрема, рухоме майно: виробниче (технологічне) обладнання для зберігання нафтопродуктів.

Активи належать АТ «Місто банк», що перебуває в процесі ліквідації. Торги пройдуть 04 жовтня 2021 року в системі Prozorro.Продажі. за голландською моделлю аукціону (лот GL19N020717). Участь у них можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників та поручителів за кредитами.

Детальна інформація про лот GL19N020717 і умови участі в аукціоні – за посиланням.

Початкова ціна лоту – 88 млн грн.

Детальна інформація про активи (публічні паспорти) – тут.

Кошти, отримані від продажу активів неплатоспроможних банків, Фонд спрямовує на розрахунки з їх кредиторами.