26.10.2021

Кредити «Місто Банку» з виробничими потужностями у заставі повторно виставляються на аукціон

ПРЕСРЕЛІЗ    

11 листопада Фонд гарантування вкладів повторно виставить на продаж актив АТ «МІСТО БАНК», що перебуває у ліквідації, - права вимоги за кредитним договором з юридичною особою, в заставі за яким виступає цілісний майновий комплекс заводу продтоварів.

Об’єкт розташований в смт Воловець Закарпатської області. Він включає цілісний майновий комплекс заводу продтоварів загальною площею 4423 кв м та земельну ділянку площею 1,4485 га, а також обладнання - камери для заморозки та зберігання.

Право банку як іпотекодержателя на земельну ділянку та цілісний майновий комплекс було безпідставно припинено без відома та волі Банку, у зв’язку з чим  порушено відповідне кримінальне провадження.

Початкова ціна лоту – 11,2 млн грн.

Відкритий електронний аукціон відбудеться в системі Prozorro.Продажі за голландською моделлю аукціону, що передбачає поетапне зниження ціни, а після того, як один із учасників торгів зупинить зниження, учасники мають змогу запропонувати вищу ціну.

Вказані активи раніше вже виставлялись на «класичних» англійських та голландських аукціонах, однак не знайшли покупця.

Детальна інформація про лот GL16N020874 та умови участі в аукціоні – за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі.

У торгах можуть взяти участь юридичні та фізичні особи. Стежити за перебігом аукціону можуть усі охочі. Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «МІСТО БАНК».