23.05.2022

Активи банку «Земельний капітал» – завод із виробництва біоетанолу – на торгах 3 червня

ПРЕСРЕЛІЗ    

Фонд гарантування вкладів анонсує чергові аукціони з продажу активів банків, що ліквідуються. Так, 3 червня у системі Prozorro.Продажі відбудеться аукціон, лотом на якому стане об’єкт незавершеного будівництва – комплекс будівель і споруд заводу з переробки кукурудзи на біоетанол. Активи перебувають на балансі АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ» і на продаж виставляються повторно.

Одним лотом на торги виставлено об’єкт незавершеного будівництва – комплекс будівель і споруд заводу з переробки кукурудзи на біоетанол загальною площею 12003,7 кв. м, а також обладнання та інше рухоме майно. Місце розташування виставлених на продаж активів - Черкаська область, м. Золотоноша, вул. Богодухівська, 20.

Відкриті електронні торги відбудуться 3 червня 2022 року в системі Prozorro.Продажі.

Початкова ціна реалізації лоту – 204,47 млн грн.

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. У них можуть взяти участь юридичні та фізичні особи. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Детальна інформація про лот G22N021137 та умови участі в аукціоні розміщенана сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі - тут.

Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки зкредиторами АТ «КБ «ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ».