09.03.2023

Таунхауси в елітному передмісті Києва – смт. Козині – повторно виставлено на продаж

ПРЕСРЕЛІЗ    

24 березня в системі Prozorro.Продажі відбудеться шість аукціонів, лотами на яких стануть квартири у таунхаусах та земельні ділянки в елітному передмісті Києва – смт. Козин. Активи перебувають на балансі ПАТ «Промінвестбанк» і на торги виставляються повторно.

Виставлені на продаж кількарівневі квартири (цокольний, перший, другий поверхи та мансарда) площею від 400 до 578 кв.м, розташовані в таунхаусах у смт. Козин, що за 20 хвилин їзди від столиці. Крім квартири до складу кожного лоту входить присадибна земельна ділянка з цільовим призначенням «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд». Адреса розташування об’єктів - Київська обл., смт. Козин, провулок Молодіжний, 3а.

Так, 24 березня відбудуться аукціони з продажу шести квартир:

Торги пройдуть за англійською моделлю аукціону, відкрито і прозоро. Заявки на участь у торгах приймаються до 20:00 23 березня.

Участь в аукціонах можуть взяти юридичні та фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі.

Кошти, отримані від продажу активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами ПАТ «Промінвестбанк».