Представники Фонду гарантування вкладів фізичних осіб взяли участь у загальних зборах НАБУ

11.02.2013

07 лютого 2013 р. директор - розпорядник Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) О.І. Шарова та заступник директора - розпорядника А.Я. Оленчик, в рамках Меморандуму про партнерство та співпрацю між Фондом та Незалежною асоціацією банків України (далі - НАБУ), взяли участь у загальних зборах НАБУ, що відбулися у приміщенні Торгово-промислової палати України. На заході також були присутні представники Національного банку України, Державної Податкової Служби України.

В ході урочистих зборів обговорювалися питання діяльності НАБУ протягом 2012 р., а також актуальні проблеми банківського сектору економіки України.

Під час панельної дискусії за участю представників регуляторів та НАБУ від імені Фонду виступала О.І. Шарова. Директор - розпорядник Фонду наголосила на тому, що однією з головних задач, що постають перед державою та приватним сектором на сьогодні, є дедоларизація та детенізація української економіки. В своїй доповіді О.І. Шарова зробила акцент на роль Фонду у підвищенні довіри до національної валюти України.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter