Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочинає виплати коштів вкладникам ПАТ "ВіЕйБі Банк"

26.03.2015

У зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) 20.03.2015 рішення № 63 про початок ліквідації ПАТ "ВіЕйБі Банк", Фонд з 27.03.2015 розпочинає виплати коштів вкладникам даного банку.

Для отримання гарантованої суми вкладники ПАТ "ВіЕйБі Банк" з 27.03.2015 по 12.05.2015 включно можуть звертатись з паспортом та документом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційним номером) до відділень трьох банків-агентів Фонду. Відшкодування також виплачуватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності. Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно звернутися до Фонду.

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "ВіЕйБі Банк" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: м. Київ, Київська, Вінницька, Житомирська, Тернопільська або Черкаська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АТ "Райффайзен Банк Аваль".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "ВіЕйБі Банк" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: м. Севастополь, Автономна республіка Крим, Донецька, Луганська, Львівська або Херсонська область, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ "Альфа-Банк".

Вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ "ВіЕйБі Банк" вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернівецька, Чернігівська область, а також вкладникам - нерезидентам, за отриманням коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ КБ "ПРИВАТБАНК".

Виплати гарантованої суми відшкодування здійснюватимуться відповідно до Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду.

Відшкодування вкладникам ПАТ "ВіЕйБі Банк", які з будь-яких причин не звернуться до банків-агентів Фонду в період з 27.03.2015 по 12.05.2015, здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Довідкова інформація за телефонами:

ПАТ "ВіЕйБі Банк": 38 (044) 496-33-96;

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні);

АТ "Райффайзен Банк Аваль" 0 800 500-500, 38 (044) 490-88-88;

ПАТ "АЛЬФА-БАНК": 0 800-50-30-50;

ПАТ "КБ "ПРИВАТБАНК": 3700.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter