Мокрянський гранітний кар’єр виставлено на продаж зі стартовою ціною 59,87 млн грн

31.05.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж майновий комплекс Мокрянський гранітний кар’єр, що перебуває на балансі ПАТ «Актабанк». 

Майновий комплекс розміщується у Запоріжжі на родовищі граніту Мокрянське-ІІ. Він включає в себе, окрім самого кар’єру, завод з виробництва щебеню, склади готової продукції та склад ПММ з підземними ємностями, а також електропідстанцію.

Територія охороняється, до того ж, обладнана системою відеоспостереження. До складу майнового комплексу також входять основні засоби, у тому числі - обладнання для ведення виробництва. На території знаходиться залізничних під‘їзний шлях, що дає можливість відвантажувати продукцію одразу у вагони. 

Балансові запаси родовища станом на 1 січня 2013 року становили 18966,82 тис. м. куб. Загальна чисельність персоналу, необхідного для обслуговування виробничого комплексу кар’єру становить 155 чоловік. Підприємство є готовою бізнес-структурою.

Площа земельної ділянки кар’єру – понад 53,61 га. Завод і відвали займають майже 72,28 га.

Початкова ціна лоту – 59,87 млн грн. Аукціон відбудеться 3 червня з 9 до 18 години на електронному майданчику ДП «Сетам». Кінцевий строк прийому заявок на участь у відкритих торгах – 2 червня. Детальна інформація про запланований аукціон із описом лоту можна знайти на Інформаційному порталі Фонду

Мокрянське-ІІ родовище граніту розташоване на східній околиці Запоріжжя. Уперше його було обстежено в 1928-1929 рр. У геологічній будові родовища беруть участь породи четвертинного, неогенового і докембрійського періодів. Багаторічний видобуток щебеню на Мокрянське-ІІ підтверджує його природну якість.

Деталі про всі заплановані аукціони з продажу активів неплатоспроможних банків, виставлені лоти та умови участі у торгах можна знайти на сайті http://torgi.fg.gov.ua/ 

Нагадаємо, до 3 червня також триває прийом заявок на участь в аукціоні з продажу триповерхового офісного приміщення у центрі Кривого Рогу, що перебуває на балансі ПАТ «КБ Південкомбанк». А 20 червня на торги виставлятиметься право вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано олійноекстракційний завод на Харківщині

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter