До уваги вкладників ПАТ "ТЕРРА БАНК"!

21.11.2014

На підставі частини четвертої статті 34 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб" (далі - Закон) виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд гарантування) прийняла рішення № 122 від 20.11.2014 про продовження строку здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ "ТЕРРА БАНК" на один місяць до 22 грудня 2014 року включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду гарантування на здійснення тимчасової адміністрації в ПАТ "ТЕРРА БАНК" - провідного професіонала з питань врегулювання неплатоспроможності банків відділу запровадження процедури тимчасової адміністрації та ліквідації департаменту врегулювання неплатоспроможності банків Фонду гарантування Ірклієнка Юрія Петровича до 22 грудня 2014 року включно.

Додатково нагадуємо, що продовжуються виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії яких закінчився по 22 серпня 2014 року включно, та за договорами банківського рахунку. Для отримання коштів вкладникам необхідно звернутися до установи ПАТ "Укрінбанк" з паспортом та документом про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер).

Про час та порядок виплат вкладникам, строк дії договорів яких закінчується після 22 серпня 2014 року буде оголошено додатково на офіційному сайті Фонду гарантування - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ "ТЕРРА БАНК" - www.terrabank.ua та в установах даного банку. У такий же спосіб буде оприлюднена інформація про спосіб виведення ПАТ "ТЕРРА БАНК" з ринку та порядок виплат коштів вкладникам.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter