На продаж виставлено приватні будинки у передмісті Києва, що належать «Терра Банк»

08.06.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж об’єкти нерухомості у передмісті Києва, що перебувають на балансі ПАТ «Терра Банк». Серед лотів – нові приватні будинки, розташовані за кількадесят кілометрів від центру столиці, у смт. Козин, Обухівського району. 

Один із лотів – триповерховий житловий будинок, загальною площею 382,3 м2. До цього у будівлі ніхто не проживав, стан помешкання – після будівельників. Усі необхідні комунікації підведені до ділянки. Разом із будівлею на торги виставляється і понад 5 соток землі. Початкова ціна, з якої стартуватимуть торги, – 3,30 млн грн. Презентація об’єкту – за посиланням.

Ще один лот – двоповерховий новий будинок, площею понад 558 м2, також у смт Козин.  Земельна ділянка, яка продається разом із будівлею, займає понад 15 соток. Мережі електро-, водо- та газопостачання підведені до ділянки. Торги стартуватимуть з ціни – 5,58 млн грн. Презентація новобудови, виставленої на продаж, тут. До речі, Козин прийнято вважати районом елітної забудови.

Аукціон з продажу цих будинків відбудеться уже 4 липня на майданчику ТОВ «Центр з реалізації проблемних активів». Заявки на участь у торгах приймаються до 30 червня включно. Інформація про умови участі в аукціоні – Інформаційному порталі Фонду.   

Нагадаємо, календар запланованих торгів, опис лотів та умови участі в аукціонах можна знайти на сайті http://torgi.fg.gov.ua/

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter