На продаж виставляються права вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано земельні ділянки неподалік найбільшого гірськолижного курорту країни

01.06.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи перед ПАТ «Європейський газовий банк». Загальна заборгованість за договором на 15 квітня 2016-го сягнула 79,54 млн грн. При цьому забезпеченням за кредитом виступають дві земельні ділянки неподалік одного із найбільших гірськолижних курортів країни.

Кредит юридичною особою було оформлено наприкінці 2013-го. Об‘єктами застави виступають дві суміжні земельні ділянки 0,95 та майже 0,92 га відповідно. Обидві розміщуються в Івано-Франківській області, урочищі Вишня, с. Поляниця – в одному із найпопулярніших місць відпочинку у Карпатах. Відстань до центру одного із найбільших та найвідоміших гірськолижних курортів, що розташовується біля підніжжя гори Буковель, складає кілька кілометрів. До найближчого підйомника – кількасот метрів. Детальну інформацію про виставлений лот із ілюстрованою презентацію, у тому числі об‘єктів застави, можна знайти за наступним посиланням

Стартова ціна лоту – 23,73 млн грн. Торги з продажу активу відбудуться 29 червня на електронному майданчику ДП «СЕТАМ». Крайній термін прийому заяв на участь в аукціоні – 9:00 28 червня.

Детальна інформація про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків, виставлені лоти та умови участі в аукціонах – на сайті http://torgi.fg.gov.ua/.

Нагадаємо, 17 червня відбудеться аукціон з продажу одного із найдорожчих лотів із виставлених нині на торги – прав вимог за кредитами, у забезпечення яких передано блокуючий пакет акцій ПАТ «Дніпропетровський машинобудівний завод».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter