Кредит, у забезпечення за яким передано літак Mysterе Falcon, виставлено на продаж

26.08.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ «Фінростбанк». Мова йде про два договори, у забезпечення за одним із яких передано реактивний адміністративний літак.

Загальна заборгованість за договорами, об’єднаними в один лот, перевищила 58,45 млн грн. При цьому, у заставі банку – повітряне судно Mysterе Falcon 20-Е5 – реактивний адміністративний літак, призначений для експлуатації на авіалініях малої і середньої дальності. Одночасно на борту можуть перебувати до восьми пасажирів. Судно розвиває швидкість 750 км/год та за технічними характеристиками здатне долати відстань у 3300 км за переліт.

Літак зареєстрований в Україні і зараз знаходиться на території міжнародного аеропорту «Київ». Ринкова вартість забезпечення за кредитами орієнтовно складає 800 тис дол. США.

Стислу презентацію виставлених на продаж активів можна переглянути за посиланням

На торги лот виставляється за початковою вартістю 15,61 млн грн. Аукціон відбудеться 7 вересня на  електронному майданчику товарної біржі «Альянс» з 9:00 до 18:00. Кінцевий термін прийому заявок на участь в аукціоні – 15:00 6 вересня. Публічний паспорт активу та умови участі у торгах – на Інформаційному порталі Фонду.   

Детальну інформацію про заплановані аукціони з продажу активів неплатоспроможних банків та результати торгів можна знайти на Офіційному сайті та Інформаційному порталі Фонду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter