На продаж виставляється кредит, у забезпечення якого передано майновий комплекс сирзаводу

15.06.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичноїособи, у заставі за яким знаходиться майновий комплекс з виробництва сиру. Загальна заборгованість позичальника за кредитним договором сягнула 5,16 млн грн. При цьому, початкова ціна лоту складає 4,72 млн грн.

Забезпеченням за кредитом, виданим ПАТ «Західінкомбанк», виступає майновий комплекс заводу з переробки молока та виробництва сиру, розташований в місті Збараж Тернопільської області. Його вартість, відповідно до останньої переоцінки, складає 7,06 млн грн, що значно перевищує загальну заборгованість позичальника за кредитом.

Майновий комплекс складається із будівлі сирзаводу, загальною площею 887,2 кв.м. та необхідного виробничого обладнання, що забезпечує повний цикл з переробки молока та виробництва сиру.

Більш детально з інформацією про лот та запланований аукціон можна ознайомитися на Інформаційному порталі Фонду

Торги з продажу прав вимоги за кредитом відбудуться 15 липня на електронному майданчику ТБ «Київська Агропромислова Біржа». Заявки на участь в аукціоні приймаються до 14 липня.

Нагадаємо, календар запланованих торгів, опис лотів та умови участі в аукціонах можна знайти на сайті http://torgi.fg.gov.ua/

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter