ДО УВАГИ ВКЛАДНИКІВ ПАТ "КБ "ПІВДЕНКОМБАНК"

23.09.2014

Відповідно до затвердженого плану врегулювання, найменш витратним способом виведення неплатоспроможного ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА "КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК "ПІВДЕНКОМБАНК" (далі - ПАТ "КБ "ПІВДЕНКОМБАНК") з ринку було обрано наступний: "ліквідація неплатоспроможного банку з відшкодуванням з боку Фонду коштів за вкладами фізичних осіб". У зв’язку з вищезазначеним, Фонд звернувся до Національного банку України з пропозицією про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ "КБ "ПІВДЕНКОМБАНК".

З огляду на необхідність завершення Фондом повного технологічного циклу формування переліку вкладників, які мають право на відшкодування в період ліквідації банку, з 19.09.2014 призупинились виплати коштів вкладникам ПАТ "КБ "ПІВДЕНКОМБАНК" через установи ПуАТ "ФІДОБАНК".

Водночас, Фонд повідомляє, що виплати коштів вкладникам ПАТ "КБ "ПІВДЕНКОМБАНК" поновляться не пізніше семи днів з дня відкликання банківської ліцензії та початку процедури ліквідації, встановленого Національним банком України, і здійснюватимуться вкладникам незалежно від строку завершення дії договору.

Інформацію про дату початку виплат та банк-агент Фонду буде оголошено на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті ПАТ "КБ "ПІВДЕНКОМБАНК" - www.pivdencombank.com, а також буде опубліковано в газетах "Голос України" або "Урядовий кур’єр".

Довідкова інформація за телефоном у Фонді: 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні) та ПАТ "КБ "ПІВДЕНКОМБАНК": 0 800-505-900.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter