На продаж виставлено права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано діючий комплекс із виробництва молочної продукції

08.07.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано цілісний майновий комплекс із виробництва молочної продукції на Житомирщині. Загальна заборгованість позичальника за кредитними договорами, укладеними з ПАТ «Банк Форум» у 2013 році, складає 21,19 млн. грн.

При цьому, позичальник залишається діючою компанією і є одним із найбільших операторів ринку товарів агропромислового комплексу України. Крім виробництва молочної продукції, яка експортується до таких країн, як Алжир, Азербайджан, Бангладеш, Грузія, Ізраїль, Японія тощо, позичальник також займається будівництвом об’єктів будь-якої складності, тваринництвом, рослинництвом та міжнародними транспортними перевезеннями.

Варто зауважити, що у забезпечення кредитів, виставлених на продаж, передано одразу кілька об’єктів. Зокрема – цілісний майновий комплекс із виробництва молочних продуктів, загальною площею 6 685,9 м2, що розташовується у Житомирській області, Чуднівському районі, с. Галіївка.

До його складу входять, у тому числі, адміністративно-побутовий корпус (888,4 кв.м), гараж (463,5 кв.м), склад (946,3 кв.м), складські приміщення (462,8 кв.м)  та сам виробничий корпус (2234,5 кв.м). Крім того, у заставу передано основні засоби - холодильники, вентилятори, морозильні камери, побутова техніка та інше у кількості понад 230 одиниць. Та товари в обороті -  масло солодковершкове та сухе знежирене молоко. До речі, унікальні інноваційні технології та сучасне обладнання виробничого комплексу дозволяють досягати високої якості продукції, що відповідає європейським стандартам.

Додатково у забезпечення кредитів передано чотири однокімнатні квартири у Житомирі, загальною площею від 39,3 до 48,19 м2, а також баштові крани Liebherr 130 ЕС-В6 та Liebherr 110 ЕС-В6, 2013 року випусків.

Детальний опис лоту можна знайти за посиланням

Аукціон з продажу прав вимоги за даними кредитами, відбудеться 10 серпня на електронному майданчику ДП «Сетам». Стартова ціна, із якої розпочнуться торги, складає 21,18 млн грн. Заявки на участь прийматимуться до 9:00 9 серпня.

Нагадаємо, детальна інформація щодо продажу майна неплатоспроможних банків представлена на Офіційному сайті Фонду та Інформаційному порталі http://torgi.fg.gov.ua.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter