На продаж виставлено права вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано діючий завод з виробництва металочерепиці на Київщині

21.07.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Presentation TPK page 015Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитним договором юридичної особи, у забезпечення якого передано діючий завод з виробництвасучасних будівельних матеріалів для дахів та фасадів. Попри те, що сума боргових зобов’язань перевищила 31,04 млн грн, компанія-позичальник на сьогодні лишається одним із найбільших в Україні виробників і постачальників оздоблювальних матеріалів для дахів та фасадів. Мережа реалізації компанії складається з 30 філій і відділень. При цьому, дві філії розміщуються в Казахстані та Молдові. Кількість авторизованих партнерів перевищує 200 компаній.

Потужності боржника – два заводи з виробництва будматеріалів, що розташовуються у західній та центральній Україні. Один із них – завод у м. Біла Церква, Київської області – активи якого передано у забезпечення за кредитним договором. У заставі банку перебуває: дві будівлі нежитлового призначення, площею 4 326,8 м2 та 3 568,2 м2, та п’ять автоматичних ліній для виготовлення  будівельних матеріалів для дахів та фасадів. Серед них – автоматичні лінії для профілювання листового металу для виготовленню металочерепиці та трапецеїдального профіля, лінія для геометричного розкрою (лінії порізки) листового металу, лінія для виробництва сандвіч-панелей тощо.

Варто наголосити, що передане у забезпечення кредиту майно покриває заборгованість за договором. Публічний паспорт активу, опис забезпечення та ілюстровану детальну презентацію лоту можна знайти тут

Виставлений на продаж актив перебуває на балансі ПАТ «Банк «Форум». Аукціон з продажу об’єкту відбудеться 10 серпня на електронному майданчику ДП «СЕТАМ». Стартова ціна лоту – 31,04 млн грн. Умови участі у торгах  - на Інформаційному порталі Фонду.  Кінцевий термін подачі заявки на участь – 9 серпня.

Інформація про усі заплановані аукціони з продажу активів неплатоспроможних банків, виставлені лоти та умови участі у торгах можна знайти на Офіційному сайті Фонду та на Інформаційному порталі http://torgi.fg.gov.ua/.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter