Фонд повторно виставляє на продаж права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано 32 діючі АЗС

14.09.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повторно виставляє на продаж права вимоги за кредитами юридичних осіб, виданими  ПАТ "БАНК ФОРУМ". На початок травня загальна заборгованість за договорами перевищила 1 млрд грн. При цьому позичальники ведуть активну господарську діяльність і у стані ліквідації не перебувають.

Кредитні договори було укладено у 2013 році. Забезпеченням за ними виступають нежитлові приміщення в Києві загальною площею більше 10 тис. кв. м. та 32 автозаправних комплекси на території України, більшість яких зосереджено в західній частині країни.

Презентацію із описом виставленого на продаж активу та об’єктами застави можна побачити тут. 

Початкова ціна лоту складає 849 млн грн. Варто зазначити що на сьогодні це найдорожчий лот, який виставлений на продаж Фондом гарантування.

Торги відбудуться на електронному майданчику Аграрної біржі 26 вересня 2016 р. Заявки на участь в аукціоні прийматимуться до 23 вересня. Умови участі в аукціоні, а також детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків дивіться на Інформаційному порталі Фонду (www.torgi.fg.gov.ua).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter