У Фонді гарантування вкладів фізичних осіб відбулася зустріч з компаніями з організації торгів

27.02.2015

25 лютого 2015 року у приміщенні Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) відбулася зустріч з компаніями, що були відібрані за результатами конкурсного відбору для надання послуг з організації відкритих торгів.

Основною метою зібрання було розширення переліку юридичних осіб, які можуть бути залучені уповноваженими особами Фонду до продажу активів неплатоспроможних банків, що дозволить надати доступ до торгів широкому колу потенційних покупців. В ході зустрічі представники організаторів торгів розповіли про технічні можливості своїх компаній, зокрема щодо проведення електронних торгів, а уповноважені особи мали можливість задати питання щодо процесу їх організації.

Представники Фонду запросили компанії до співпраці і консолідації зусиль зокрема щодо поширення інформації про продаж активів неплатоспроможних банків, у тому числі з посиланням на Інформаційний портал Фонду. Фонд зацікавлений у максимальній відкритості і прозорості реалізації активів неплатоспроможних банків з метою наповнення фінансових ресурсів Фонду для якомога повного задоволення вимог кредиторів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter