На інформаційному порталі ФГВФО torgi.fg.gov.ua запроваджена опція "подати скаргу"

08.07.2015

ПРЕС-РЕЛІЗ

На інформаційному порталі ФГВФО (torgi.fg.gov.ua), на якому оприлюднюється інформація про продаж активів неплатоспроможних банків, запроваджена опція "подати скаргу".

 

Тепер користувачі, в режимі он-лайн, можуть повідомити про відсутність або неповноту відомостей про банк, майно якого виставлено на продаж та про організатора торгів (аукціону, конкурсу); неповноти, недійсності або відсутності інформації про лот(и) в оголошенні; номеру телефону організатора торгів (аукціону, конкурсу), що вказано в оголошенні, який не відповідає; відмова у реєстрації на участь в аукціоні або Конкурсі, тощо.

Нагадаємо, що нещодавно на Інформаційному порталі була додана опція "Календар торгів". За допомогою цього зручного додатку користувачі можуть отримати інформацію про дату торгів, про те, які активи і якого банку виставлятимуться на продаж.

Інформаційний портал (torgi.fg.gov.ua) містить інформацію про активи Банків, що підлягають продажу, з детальною характеристикою та їх початковою вартістю. Відвідувачі порталу, які мають намір придбати певне майно Банку, можуть заповнити на сайті порталу відповідну форму для зворотного зв’язку та відправити її до Банку, на балансі якого знаходиться обране майно та очікувати від представника Банку інформацію у відповідь про дату, час та місце проведення торгів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter