Фонд виставляє на продаж права вимоги за кредитами, у забезпечення яких передано майно діючого тепличного комплексу в Умані

02.06.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами юрособи, виданими ПАТ «Банк «Київська Русь». На початок квітня загальна заборгованість за договорами перевищила 92,17 млн грн. При цьому позичальник є діючим і у стані ліквідації не перебуває.

Кредитні договори було укладено у 2010-му та 2013-му роках. Забезпеченням за ними виступають одразу кілька об’єктів, у тому числі – частина діючоготепличного комплексу, площею понад 66 тис м2, що розташований у м. Умань, Черкаської області. Крім того, у заставі – допоміжні будівлі, площею понад 11 тис. м2, а саме: побутові приміщення, насосна, профілакторій з прибудовами та нежитлова будівля для оптової реалізації сільськогосподарської продукції.

Земля, на якій розташовується тепличний комплекс (майже 11 га), також виступає забезпеченням за кредитами. Як і обладнання - газопоршневі електрогенераторні установки з модулем утилізації тепла, системами керування та очищення газів.

Презентацію із описом виставленого на продаж активу та об’єктами застави можна побачити тут.  

Лот виставляється на торги уперше. Його початкова ціна складає 80 млн грн.

Торги відбудуться на електронному майданчику ДП «СЕТАМ»уже 6 липня. Заявки на участь в аукціоні прийматимуться до 5 липня. Умови участі в аукціоні – на Інформаційному порталі Фонду.

Детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків дивіться на сайтіhttp://torgi.fg.gov.ua/.

Нагадаємо, 8 червня відбудеться також аукціон з продажу триповерхового офісного приміщення у центрі Кривого Рогу, що перебуває на балансі ПАТ «КБ «Південкомбанк». Будівлю, загальною площею 1253 м2, що розташовується поблизу одного із найбільших парків міста, виставлено на торги зі стартовою ціною 7,17 млн грн. 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter