На продаж виставлено права вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано обладнання для виробництва гідроарматури

05.09.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «Банк «Київська Русь». На кінець липня загальна заборгованість за договорами сягнула 7,20 млн грн. При цьому компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері виробництва гумових виробів, а у забезпечення за кредитами передано виробниче обладнання, оціночною вартістю 16,88 млн грн.

Позичальник спеціалізується на виробництві гідроарматури. Продукція компанії за якістю не поступається європейським аналогам. В асортименті – 1,5 тисячі найменувань: фітинги, рукава високого тиску тощо. При цьому, продукція широко представлена не тільки на ринку України, а і за її межами – у Республіці Білорусь, Литві, Грузії та Молдові.

Варто наголосити, що вартість забезпечення у рази перевищує заборгованість за договорами. У заставі банку перебувають 90 одиниць виробничого обладнання та майнові права на отримання грошових коштів. Детальнішу інформацію про актив із описом забезпечення можна знайти за посиланням

Стартова ціна лоту – 3,54 млн грн.

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитами відбудеться 19 вересня 2016 року на електронному майданчику товарна біржа «Статус Експерт» з 10 до 12 години.

 Кінцевий термін прийому заявок на участь у відкритих торгах – 17:00 16 вересня 2016 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter