На продаж виставлено права вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано мережу аптек у Львові та Львівській області

08.09.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «Банк «Київська Русь». Компанії-позичальники у минулому вели активну діяльність у фармацевтичному бізнесі: їхня роздрібна мережа налічувала майже 100 аптек та аптечних підрозділів, об’єднаних в аптечну групу. 

Сьогодні позичальники перебувають у процесі припинення, а їхня заборгованість за договорами перевищує 176,95 млн грн. При цьому у заставу банку передано ліквідне забезпечення: нерухомість та обладнання 14 аптек у Львові та Львівській області.

Передані у забезпечення за договором об’єкти зберігають свою спеціалізацію: зараз у приміщеннях функціонують аптеки відомої у регіоні мережі. 

Крім того, забезпеченням за договорами також виступає об’єкт нежитлової нерухомості у Харкові, загальною площею 3 558,8 м2. Детальний опис виставлених на продаж активів та забезпечення за кредитами можна переглянути за посиланням.

Стартова ціна лоту 29,90 млн грн.

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитами відбудеться 23 вересня 2016 року на електронному майданчику ТБ «Земельна універсальна промислова біржа» з 9:00 до 18:00. Кінцевий термін прийому заяв на участь у торгах – 9:00 21 вересня.

Умови участі в аукціоні, публічний паспорт лоту та торгів – на Інформаційному порталі Фонду.  

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter