На продаж виставлено таунхауси в елітному котеджному містечку під Києвом

17.08.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

КотетжФонд гарантування вкладів виставляє на продаж нові приватні будинки в котеджному містечку під Києвом. Об’єкти, що перебувають на балансі ПАТ «Кредитпромбанк», знаходяться у с. Вишеньки, Бориспільського району, Київської області. Відстань від котеджного містечка до меж столиці – усього 9 км.

На продаж виставляється одразу два житлові будинки. Площа першого – 240,90 м2. Разом із триповерховою будівлею продається земельна ділянка (0,05 га).  Стан будинку – «після будівельників». Усі необхідні комунікації підведені до ділянки. Початкова ціна, за якою лот виставляється на аукціон, 2,42 млн грн. Детальна ілюстрована презентація об’єкту із планами поверхів  - за посиланням.       

Окремим лотом на торги виставляється ще один житловий будинок, розташований у тому ж котеджному містечку. Площа другого об’єкту, зведеного 2011 року – 241,20 м2. Разом із таунхаусом на торги виставляється і земельна ділянка, площею 0,03 га. Стартова ціна лоту – 2,32 млн грн. Презентація об’єкту – за посиланням.

Обидва об’єкти розташовуються у сучасному котеджному містечку, загальною площею 20 га, на яких розміщуються 53 котеджі та 12 таунхаусів, у передмісті столиці.

Аукціон із продажу цих активів відбудеться 31 серпня на електронному торговому майданчику Рівненської міжрегіональної універсальної товарно-майнової біржі «ПРАЙС». Кінцевий термін подачі документів – до 17:00 25 серпня. Публічний паспорт торгів та умови участі в аукціоні – тут

Детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті Фонду та на Інформаційному порталі за посиланням http://torgi.fg.gov.ua/.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter