Фонд гарантування продовжує виплати коштів вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК»

05.02.2018

З 05 лютого 2018 року до 19 березня 2018 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) здійснює виплати коштів вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК».

Для отримання відшкодування вкладники АТ «ДЕЛЬТА БАНК» можуть звертатись з паспортом та документом органу про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер) до відділень банку-агента Фонду АБ «УКРГАЗБАНК».

Виплати вкладникам здійснюються в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду:

- засвідчену особистим підписом спадкоємця копію паспорту;

- копію документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);

- нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину;

- засвідчену особистим підписом спадкоємця заяву про виплату гарантованої суми відшкодування.

Інформацію про подальші виплати вкладникам АТ «ДЕЛЬТА БАНК» буде повідомлено додатково на офіційному сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті АТ «ДЕЛЬТА БАНК» - www.deltabank.com.ua та відділеннях даного банку.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія Фонду гарантування»: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044 333-36-55 ( згідно з тарифами Вашого оператора зв'язку);

Контакт-центр АТ «Дельта Банк»: 044 428-95-95 (тарифікація дзвінків згідно з тарифами оператора зв’язку);

АБ «УКРГАЗБАНК»: 0-800-309-000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 044 494-46-50, або з мобільного – 358 (згідно з тарифами Вашого оператора).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter