Фонд запрошує ринок вивчити активи компанії, що входить до однієї із найбільших бізнес-груп країни, для визначення їх індикативної ціни

26.08.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на аукціон права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ «ЗЛАТОБАНК» та АТ «Банк «Фінанси та Кредит». Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність і входить до потужної, однієї із найбільших у країні, бізнес-групи. Попри це, сумарна заборгованість за договорами перевищила 1,54 млрд грн. У рамках передпродажної підготовки з метою попередньої оцінки лоту Фонд запрошує усіх потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості лотів.

Перший можливий лот – права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ «ЗЛАТОБАНК». Заборгованість за договорами перевищила  400 млн грн. У забезпечення за кредитами передано два пасажирські літаки Boeing (735-500).

Другий можливий лот – права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі АТ «Банк «Фінанси та Кредит». Сумарна заборгованість за цими договорами сягнула понад 1 млрд грн. У заставу банку передано об’єкти нерухомості в столиці та Київській області. Зокрема, офісні приміщення 6-8 поверхів, загальною площею 2917,2 м2, у будівлі за адресою м. Київ, Харківське шосе. А також – склад технічного майна (площею 2189,1 м2), що розташовується в Бориспільському районі Київської області.     

Стисла презентація можливих лотів – за посиланням.

Отримати більш детальну інформацію про активи, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділеннях банків після підписання стандартного договору конфіденційності.

Представник АТ «Банк «Фінанси та Кредит» – Карпенко Віталій Вікторович, (067-567-85-48), м. Київ, бульвар Тараса Шевченка, 62.

Представник АТ «ЗЛАТОБАНК» – Чала Оксана Борисівна, (067-103-47-77),  м. Київ, вул. Б. Хмельницького 17/52.

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected] до 12 вересня 2016 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter