На продаж виставлено кредит, у забезпечення якого передано працюючий бізнес - фабрику дитячих іграшок

04.08.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи, наданим ПАТ «Банк Національний кредит». Попри те, що компанія-позичальник веде активну господарську діяльність, кредит перестав обслуговуватись понад 9 місяців тому. Заборгованість за договором сягнула 1,8 млн грн.

Забезпеченням за кредитом виступають товари в обороті (дитячі іграшки),  автомобіль Audi A6 та найголовніше – діюча фабрика з виробництва дитячих іграшок на Рівненщині. Потужності виробництва розташовуються у с. Корнин Рівненської області.

Разом із адміністративно-складськими приміщеннями загальною площею 1 873,5 м2 та обладнанням у забезпечення за кредитом передано земельну ділянку площею 0,5479 га.

Сьогодні на фабриці,  переданій у заставу банку, виготовляється широкий спектр безпечних та цікавих іграшок: різнокольорові конструктори, іграшки для піску та машинки (толокари). Виготовлена на фабриці продукція реалізується через дилерську мережу на території України, Європи та СНД.

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитом відбудеться 31 серпня 2016 року на електронному майданчику  Товарна біржа «Статус Експерт».

Початкова вартість лоту – 1,79 млн грн. Детальний опис активу та переданих у забезпечення об’єктів  - тут. Кінцевий термін прийому заявок на участь в аукціоні – 30 серпня.

Детальну інформацію про усі заплановані торги з продажу активів банків, що ліквідуються, можна знайти на Офіційному сайті Фонду та на Інформаційному порталі http://torgi.fg.gov.ua/.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter