Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочинає виплати коштів вкладникам ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»

11.03.2016

У зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) рішення від 10 лютого 2016 р. № 134, «Про початок процедури ліквідації ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» та делегування повноважень ліквідатора банку», Фонд з 12 березня 2016 р. розпочинає виплати коштів вкладникам даного банку.

Для отримання коштів вкладники ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ» (далі – ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ») з 12 березня 2016 р. до 20 квітня 2016 р. включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: АБ «УКРГАЗБАНК» та АТ «УКРСИББАНК».

Відшкодування вкладникам ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ», які з будь-яких причин не звернуться до банків-агентів Фонду в період з 12 березня 2016 р. до 20 квітня 2016 р. здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ». Перелік банків наведено у таблиці.

Місце реєстрації проживання за паспортом, вказане вкладниками при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»Банк, що здійснює виплату коштів
АР КримАТ «УКРСИББАНК»
м. СевастопольАТ «УКРСИББАНК»
Вінницька областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Волинська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Дніпропетровська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Донецька областьАТ «УКРСИББАНК»
Житомирська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Закарпатська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Запорізька областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Івано-Франківська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
м. КиївАТ «УКРСИББАНК»
Київська областьАТ «УКРСИББАНК»
Кіровоградська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Луганська областьАТ «УКРСИББАНК»
Львівська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Миколаївська областьАТ «УКРСИББАНК»
Одеська областьАТ «УКРСИББАНК»
Полтавська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Рівненська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Сумська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Тернопільська областьАТ «УКРСИББАНК»
Харківська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Херсонська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Хмельницька областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Черкаська областьАБ «УКРГАЗБАНК»
Чернівецька областьАТ «УКРСИББАНК»
Чернігівська областьАТ «УКРСИББАНК»

Звертаємо увагу, що виплата вкладів за договорами карткового банківського рахунку буде здійснюватись тільки після отримання ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ» у повному обсязі інформації про операції, здійснені міжнародними платіжними системами.

 Вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення АБ «УКРГАЗБАНК».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до установ банків-агентів та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800 30-40-10,

0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні);

ПАТ «КБ «ПРЕМІУМ»: 0 800 303-111, (044) 390-54-35; (044) 390-54-28.

АБ «УКРГАЗБАНК»: 0 800 309-000 (дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні), 38 (044) 494-46-50, або з мобільного – 358 (згідно з тарифами Вашого оператора).

АТ «УКРСИББАНК»: 729 (безкоштовно з мобільних в межах України), 0 800 505 800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних в межах України), 380 44 590 06 90 (для міжнародних дзвінків).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter