Вкладникам «Банку Михайлівський» тільки за перший день виплачено 81,5 млн грн гарантованого відшкодування

18.07.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Станом на ранок 18 липня вкладниками неплатоспроможного ПАТ «Банк Михайлівський» у рамках виплати Фондом гарантованої суми відшкодування уже отримано 81,5 млн грн, що становить 8 % від загальної обсягу запланованих виплат. Таким чином, тільки за перший день гарантоване відшкодування отримала 931 людина.

До Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду,  включена інформація про понад 38 тис. вкладників, а загальний обсяг виплат складає майже 1 млрд грн.  Виплати суми гарантованого відшкодування здійснюються через відділення банків-агентів, залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаного вкладником при укладанні договору:

ПАТ «ПУМБ» - АР Крим та м. Севастополь, Донецька, Житомирська, Кіровоградська, Луганська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Харківська, Херсонська та Чернігівська області.

ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК» - Вінницька область, Закарпатська область, Черкаська область, Чернівецька область.  

ПАТ «КРЕДОБАНК» - Волинська, Івано-Франківська, Львівська, Рівненська, Тернопільська та Хмельницька області.

ПАТ «АЛЬФА БАНК» - Київська область та м. Київ.

АТ «ТАСКОМБАНК» - Запорізька та Одеська області.

ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» - Дніпропетровська область.

Звертаємо увагу, що вкладникам – нерезидентам для отримання коштів необхідно звертатись до будь-якого відділення ПАТ «ПУМБ».

Нагадаємо, у зв’язку з початком здійснення виплат вкладникам ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» та для оперативного інформування клієнтів вищезазначеного банку, у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб відкрито нову лінію для клієнтів ПАТ «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ»: (044)  333-36-55.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter