«Банк Михайлівський» вже опрацював 60% заяв фізичних осіб щодо видачі Довідки про стан рахунків

21.07.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

ПАТ «Банк Михайлівський» за два дні вже опрацював 60% заяв щодо видачі Довідки про стан рахунків фізичних осіб (поточні, депозитні, карткові, кредитні тощо).

У зв’язку із значним обсягом заяв, прийнято рішення про відкриття додаткових підрозділів, куди можуть звернутися клієнти ПАТ «Банк Михайлівський».

На сьогодні, надати заяву щодо відсутності заборгованості за кредитом,

щодо включення до Реєстру вкладників для отримання гарантованого відшкодування та щодо надання інформаційної Довідки про стан рахунків фізичних осіб можна:

- у Центрі обслуговування клієнтів за адресою: м. Київ, вул. Артема, буд. 53;

- у Центрі обслуговування клієнтів №2: м. Київ, пр-п  Петра Григоренка, 28.

За  юридичною адресою банку(м. Київ, провулок Рильський, буд.10-12/3) приймаються заяви про включення до реєстру кредиторських вимог банку. Також там можна подати заяву про включення до Реєстру вкладників та щодо надання інформаційної Довідки про стан рахунків юридичних осіб.

Контактний центр ПАТ «Банк Михайлівський» (тел. 044-594-98-25) інформуватиме заявників про можливість отримання довідки в Центрах обслуговування кліентів або надсилання поштою на адресу, вказану клієнтом.

Також, нагадуємо, що для прискорення обробки звернень щодо отримання Довідки про стан рахунків фізичних осіб (поточні, депозитні, карткові, кредитні, тощо)  додатково впроваджена можливість надання запиту в електронній формі, шляхом відправлення Заяви встановленої форми на електронну адресу банку:  [email protected].

Довідки будуть надаватися не пізніше семи робочих днів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter