Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє

25.02.2003

Адміністративна рада Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення про переведення з 19 лютого 2003 року АКБ "ОЛбанк" та АКБ "Технобанк" до категорії тимчасових учасників Фонду, відповідно до статей 2, 27, 28 Закону України "Про Фонд гарантування вкладів фізичних осіб".

Зазначені банки отримали від Фонду повідомлення про переведення їх до категорії тимчасових учасників, згідно п. 2.2. б) "Положення про застосування заходів впливу до банків - учасників (тимчасових учасників) Фонду гарантування вкладів фізичних осіб". Фонд не відшкодовує гарантовану суму за вкладами фізичних осіб, які можуть бути залучені АКБ "ОЛбанк" та АКБ "Технобанк" з дати отримання повідомлення про переведення їх до категорії тимчасових учасників Фонду. Переведення АКБ "ОЛбанк" та АКБ "Технобанк" до категорії тимчасових учасників Фонду не позбавляє вкладників, вклади яких були залучені до дня переведення банків до категорії тимчасових учасників, права на відшкодування таких вкладів Фондом.

Відповідно до п. 3.1 "Положення про порядок інформування вкладників про систему гарантування вкладів фізичних осіб", банки, переведені Фондом до категорії тимчасових учасників, зобов’язані розмістити у всіх приміщеннях, до яких мають доступ вкладники, копію довідки тимчасового учасника Фонду: АКБ "ОЛбанк" надано довідку тимчасового учасника № 1, АКБ "Технобанк" надано довідку тимчасового учасника № 2.

Інформацію про переведення АКБ "ОЛбанк" та АКБ "Технобанк" до категорії тимчасових учасників Фонду надруковано в газеті "Урядовий кур’єр" № 35 від 22.02.03р., відповідно до ст. 5 Закону України "Про Фонд гарантування вкладів фізичних осіб".

Служба зв’язків з громадськістю

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter