ВНЕСЕНО ЗМІНИ ДО УМОВ ВІДКРИТОГО КОНКУРСУ З МЕТОЮ ВИВЕДЕННЯ АКБ «НОВИЙ» З РИНКУ У СПОСІБ, ПЕРЕДБАЧЕНИЙ П. 4 Ч. 2 СТ. 39 ЗУ «ПРО СИСТЕМУ ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ», З УРАХУВАННЯМ П. 1 Ч. 16 СТ. 42 ЗАКОНУ

04.08.2017

1. Пункт 5 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «5. Строк сплати гарантійного внеску на участь у відкритому конкурсі та подання попередньо кваліфікованими особами, допущеними до участі у відкритому конкурсі, конкурсних пропозицій – по включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) за рішенням Фонду з урахуванням виявленого інтересу з боку потенційних учасників відкритого конкурсу та строку тимчасової адміністрації у Неплатоспроможному банку.».

2. Абзац перший пункту 6 Умов конкурсу викласти у такій редакції: «6. Конкурсні пропозиції розглядаються (конкурс проводиться) Фондом у строк по включно. Цей строк може бути продовжено/поновлено (у тому числі після його спливу) рішенням Фонду у разі продовження/поновлення строку, передбаченого пунктом 5 цих Умов відкритого конкурсу.».

3. Ці зміни є невід’ємною частиною Умов конкурсу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter