Фонд гарантування вкладів повідомляє про завершення виплат гарантованого відшкодування вкладникам ПАТ «ГРІН БАНК»

23.01.2020

21 січня 2020 року уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд гарантування) на ліквідацію ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ГРІН БАНК» (далі - ПАТ «ГРІН БАНК») було подано документи державному Реєстратору юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для державної реєстрації припинення банку як юридичної особи.

Відповідно до частини сьомої статті 26 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» Фонд гарантування завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань (далі – Єдиний реєстр) запису про ліквідацію банку як юридичної особи.

У зв’язку з цим Фонд гарантування повідомляє про завершення 21 січня 2020 року виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ «ГРІН БАНК».

У межах виплати гарантованого відшкодування вкладниками ПАТ «ГРІН БАНК» отримано 3,7 млн грн, що становить 98,7% від загальної гарантованої суми.

Довідкова інформація: «Гаряча лінія» Фонду гарантування: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України), 044-333-36-55 (згідно з тарифами оператора зв'язку).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter