Щодо перенесення дати церемонії нагородження переможців Конкурсу на краще відео з питань фінансової грамотності серед студентів вищих навчальних закладів - 2020

18.03.2020

На виконання Постанови КМУ "Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19" від 11 березня 2020 р. № 211, у зв’язку із введенням карантину на території України, церемонія нагородження переможців Конкурсу, проведення якої було заплановане на 03 квітня 2020 року, переноситься на невизначений термін. Про нову дату церемонії нагородження буде оголошено на офіційній сторінці Конкурсу (finlitvideo.fg.gov.ua) на веб-сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб. Переможці Конкурсу також отримають повідомлення щодо результатів Конкурсу на електронні адреси, зазначені ними в анкетах учасників Конкурсу.

Всі інші терміни, зазначені в Правилах проведення Конкурсу, наразі залишаються без змін.

У зв’язку з переходом на дистанційну форму роботи, з будь-яких питань щодо участі у Конкурсі звертайтесь до Олесі Шніцер, представника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, електронною поштою: [email protected] або до Марини Кулігіної, представника Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», електронною поштою: [email protected].

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter