Запущено новий сайт Фонду гарантування вкладів

14.07.2020

ПРЕС-РЕЛІЗ. Сьогодні, 14 липня 2020 року запущено оновлений сайт Фонду гарантування вкладів, який працював у тестовому режимі з 21 квітня. Серед переваг оновленого сайту Фонду – адаптація до різних пристроїв (зручний перегляд з ноутбуків, комп’ютерів, планшетів і смартфонів), сучасний дизайн та зручний інтерфейс. Крім того, ми оновили принципи подачі інформації, що значно спрощує користування сайтом і пошук публікацій.

Окремо ми потурбувалися про людей із вадами зору – існує адаптивна версія сайту, яка дозволяє змінювати сторінки сайту на біло-чорні висококонтрастні теми.

Структурно оновлений сайт значно спрощує доступ до інформації про діяльність Фонду, неплатоспроможні банки та продаж їх активів, а також про виплати коштів вкладникам і розрахунок з кредиторами. Для кожного банку, що перебуває в управлінні чи був виведений Фондом з ринку, розроблено індивідуальну «картку», в якій зібрано вичерпну інформацію про установу.

Крім того, на сайті налаштовано зручний доступ до документів, фото- та відеоматеріалів, інфографічних матеріалів.

Також відвідувачам сайту запропоновані спрощені форми зворотного зв’язку і подачі заявок.

Звертаємо увагу, що новий сайт продовжує працювати в режимі наповнення та тестування. Запитання чи пропозиції ми приймаємо на адресу: [email protected].

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисність Ctrl+Enter